Nye elektrisk pallevogne

DK's billigste Elektriske pallevogne

Hos tornvigmaskiner.dk kan vi tilbyde danmarks billigste elektriske pallevogne. Vores fabriksnye el-pallevogne er fra Heli Forklift, som er et af verdens førende virksomheder inden for produktion af internt transportmateriel. Vi har været forhandler af Heli i over 20 år, og vores dybdegående erfaring indenfor løftemateriel rækker helt tilbage til vores grundlæggelse i 1968. Vores el-pallevogne fås med en lang række udstyr herunder lithium batteri, servostyring, ståplade, vinger og automatisk vandpåfyldning til almindelige batterier.

En el-pallevogn eller el-hund er perfekt til dig, som ikke har behov for at stable og løfte paller op i højden. En elektrisk pallevogn fra Tornvig gør det nemt for dig at flytte hurtigt og sikkert rundt på dit materiel. Køb en elektrisk pallevogn fra Tornvig i dag, og få den leveret hurtigt og sikkert på jeres adresse. Er du i stedet på udkig efter en stabler, så kan du se vores store udvalg af fabriksnye stablere her.

CBD15-170J

Kapacitet 1500 kg
Løftehøjde 120 mm

CBD20J-Li3

Kapacitet 2000 kg
Løftehøjde 200 mm

CBD20-150

Kapacitet 2000 kg
Løftehøjde 110 mm

CBD20J

Kapacitet 2000 kg
Løftehøjde 200 mm

CBD20J-H

Kapacitet 2000 kg
Løftehøjde 200 mm

CBD20/25/30-460

Kapacitet 2000/2500/3000 kg
Løftehøjde 120 mm

Ofte stillede spørgsmål om elektriske pallevogne

En elektrisk pallevogn er en type materialehåndteringsudstyr, der bruges til at flytte paller med varer inden for lagerfaciliteter, fabrikker og distributionscentre. Den fungerer ved hjælp af en elektrisk motor, der driver hjulene, hvilket gør det nemmere at flytte og løfte tunge paller.

Den maksimale vægt, en elektrisk pallevogn kan løfte, varierer afhængigt af modellen og producenten. Typisk kan de løfte fra 1.000 kg op til flere ton, afhængigt af kapaciteten.

Hvor højt en elektrisk pallevogn kan løfte, afhænger også af modellen. Normalt kan de løfte pallen på til omkring 200 mm til 250 mm fra jorden. Men der findes også stablere, der kan løfte pallen betydeligt højere, op til flere meter, hvis det er nødvendigt.

Finansiering der matcher dine behov

Har du ikke behov for at eje din egen el-pallevogn, kan du i stedet vælge at leje for en kortere eller længere periode. Vi udlejer maskiner fra dagsbasis og hen over flere måneder af gangen. Vi tilpasser vores leje- eller leasingaftale til dine behov. Køb en fabriksny pallevogn med elektrisk fremdrift og manuelt løft, til en meget fordelagtigt pris eller en fuld elektrisk også til en skarp pris. Læs mere om vores finansieringsmuligheder, eller kontakt os, og hør mere.

Vi sidder klar til at rådgive dig

Vi har maskiner til alle formål, og vi vejleder dig gerne i valget af den rette maskine til dig og din virksomhed. Er du i tvivl om valget af løftemateriel, eller om det bedst kan betale sig at købe eller leje? Så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Kontakt os på +45 97 122 188 eller på kontakt@tornvigmaskiner.dk

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i indbakken