Brugte saxlifte

Alle former for BRUGTE saxlifte
og LØFTEBORDE

Tornvig Christensen Maskiner A/S kan også levere saxlifte og løfteborde til materiale løft og lifte til mandskabs løft.
Se på denne side hvad vi har til salg lige nu, såfremt De ikke finder det De søger, nyt eller brugt, så kontakt vores konsulent. Vi tilbyder både salg, leje og leasing.

Kontakt os og få et godt tilbud.

Lars Tornvig Christensen – på telefon +45 23 99 89 30 eller på lars@tornvigmaskiner.dk

Vælg den rigtige saxlift

Vi har hos tornvig maskiner A/S et bredt udvalg af brugte saxlifte og løfteborde, og det kan være svært at vælge den der dækker lige præcis dine behov. Derfor giver vi her nogle overvejelser du kan gøre dig inden du vælger hvilken lift du har brug for. Start med at skabe et overblik over hvordan og hvorhenne den enkelte lift skal benyttes. Skal den bruges på et trængt sted, eller skal man kunne flytte den fra a til b meget nemt, er det bedst hvis man vælger en lift der er flytbar. En flytbar lift køres let afvejen når den ikke længere skal bruges, og kan lige så nemt køres frem igen. 

Der findes både eldrevne og benzindrevne motorer på brugte saxlifte, og skal man bruge en lift til indendørs er det mest praktisk at vælge en der er elektrisk. Det næste du skal overveje, er max. Højden af liften, så du er sikker på at kunne nå op til alle de steder du har brug for. Der er forskel på platformshøjden og arbejdshøjden, hvor man typisk ligger to meter til platformshøjden for at bestemme arbejdshøjden. En brugt saxlift tilbydes i flere løftekapaciteter, og alt efter hvor tungt du skal løfte, skal din maks. Løftekapacitet være egnet til det. Det skal siges at mange af lifterne har et max. antal på 2 personer, ligesom en Skyjacklift Saxlift SJIII 3219.

Har du brug for certificering til din saxlift, kan du hos ug.dk finde et personlifte kursus, som kun tager 2 dage at komme i gennem. Ønsker du at høre flere råd og anbefalinger om hvilken lift du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakt os.

Brugte saxlifte 

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i indbakken

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.