Brugte stablere

BRUGTE STABLERE

KØB BRUGTE STABLERE OG SPAR PENGE

Når det gælder en god brugt stabler, så har vi altid et større udvalg i både brugte og nye maskiner. Vores lager af stablere omfatter små og store stablere med mange forskellige løftehøjder og kapaciteter. Endvidere stablere der passer til en hver pengepung, så ring og få den rigtige stabler til den rigtige pris.

Priserne er eksklusiv klargøring, levering og moms.

Kontakt os og få et godt tilbud.

Lars Tornvig Christensen – på telefon +45 23 99 89 30 eller på lars@tornvigmaskiner.dk

Fandt du ikke lige det du manglede, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 97 122 188, da vi får både nye og brugte maskiner ind hele tiden.

Hvad er forskellen på en stabler og en palleløfter?

Er du også i tvivl om, hvad forskellen egentlig er på en stabler og en palleløfter, så får du her svaret: En palleløfter/pallevogn bruges til at flytte gods gennem et lager lige over gulvniveau og en stabler bruges til at løfte gods flere meter op i højden. De stablere vi tilbyder løfter typisk fra mellem 1-5 meter i højden. Er du interesseret i at købe en pallevogn, tilbyder vi også disse lige her.

Alle vores brugte stablere er serviceret og sikkerhedsgodkendte så du kan føle dig tryg, når du skal finde den helt rigtige brugte stabler. Leder du ikke efter en brugt stabler, tilbyder vi også nye stablere lige her.

Overvejelser og regler

En brugt el stabler sælges til fordelagtige priser, og er en god løsning for at dine medarbejdere kan flytte gods nemt og sikkert. Ideelt til dig der har et lager med pallereoler, hvor du skal have dit gods placeret oppe i højden eller rokeret rundt på et større lager. Før du køber en el stabler skal du overveje hvor meget løftekapacitet du har brug for, og hvor højt den skal kunne stable. Derudover skal du sikre dig at du har medarbejdere der faktisk har tilladelse til at køre en el stabler. Der kan i visse tilfælde være regler for et nødvendigt certifikat og en minimumsalder.

For at køre med en brugt el stabler som vores Noble El-Stabler PS16N skal man have et certifikat. Det skyldes at den brugte el stabler er uden 1-meterstop og derfor er det ligegyldigt at man er over 18 år. I dette tilfælde, ville det stadig være nødvendigt at bestå en teoretisk og praktisk prøve i at køre en gaffelstabler. Ønsker man at sende sine medarbejdere på et kursus, eller at læse mere om et gaffelstabler certifikat, kan man finde information her på uddannelsesguiden. Vil man gerne vide mere om reglerne fra arbejdstilsynet kan man læse alt om et gaffeltruckcertifikat her på deres hjemmeside.

Brugt el stabler

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i indbakken

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.